• DOLAR 32.406
  • EURO 35.247
  • ALTIN 2324.282
  • ...
G.Sudan Başkanı`ndan israile Sessiz Ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Güney Sudan Devlet Başkanı Salva Kiir`in bugün (20 Aralık Salı) sesiz sedasız şekilde Siyonist işgal rejimine bir ziyarette bulunduğunu belirten Siyonist kaynaklar, Kiir`in ziyaret esnasında bir çok Siyonist yetkiliyle görüşmesinin beklendiğini ifade ettiler.
 
Kaynaklar devamla şu bilgiyi verdiler: “İsrail’i ziyaret eden Güney Sudan Devlet Başkanı Savla Kiir İsrail`de bulunduğu süre içinde Cumhurbaşkanı Şimon Perez, Başbakan Benyamin Netanyahu, Dışişleri Bakanı Avigdor Lieberman ve Savunma Bakanı Ehud Barak ile birer görüşme yapacak. Ziyaretin sonunda Kudüs’teki soykırım anıtını ziyaret edecek olan Kiir daha sonra ülkeden ayrılacak.”
 
Kaynaklar, ziyarette iki ülke arasındaki tarım ve sağlık konularında işbirliği yapılmasının ele alındığını, Kiir’in yaptığı bu ilk ziyaretin basın yayın organlarından uzak bir şekilde gerçekleşmesini Siyonist rejimin talep ettiğini, dolayısıyla ziyaretin ardından basın açıklamasının beklenmediğini belirttiler.
 
Ziyarette tarım ve sağlık alanında işbirliği konularının görüşüleceğini belirten işgal yönetimi, Kiir’in neden Dışişleri Bakanı ve Savaş Bakanı ile de görüştüğüne ise açıklık getirmedi.
 
İkiye ayrılmadan önce Sudan`daki karışıklıkların arkasında Amerika ve işgal yönetiminin olduğu düşünülürse ziyaretin perde arkası da anlaşılmış olacaktır.

filistinhaber

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir