• DOLAR 32.328
  • EURO 35.151
  • ALTIN 2299.693
  • ...
SON DAKİKA
Patlama sonrası Çankaya`da güvenlik toplantısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Sultanahmet'te bu sabah saatlerinde meydana gelen patlama sonrası İçişleri Bakanı Efkan Ala Başbakanlık Konutu'na geldi.

Başabakan Ahmet Davutoğlu, İçişleri Bakanı Efkan Ala'dan Sultanahmet'teki patlama ile ilgili bilgi alırken, Başbakan Davutoğlu Başkanlığında Çankaya Köşk'ünde Basına kapalı yapılan güvenlik toplantısı sona erdi

Çankaya Köşkü'nde, basına kapalı gerçekleştirilen toplantı 1 saat sürdü.

Toplantıya, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, AK Parti İstanbul Milletvekili ve Genel Başkan Danışmanı Ali Sarıkaya, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman, Başbakanlık Müsteşarı Kemal Madenoğlu, Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Haluk Dursun katıldı.

Erdoğan Bakan Ala'dan patlama ile ilgili bilgi aldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sultanahmet'te meydana gelen patlamayla ilgili İçişleri Bakanı Efkan Ala'dan bilgi aldı.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Erdoğan, patlama sonrasında İçişleri Bakanı Efkan Ala ile telefon görüşmeleri yaptı.

Erdoğan'ın İçişleri Bakanı Ala ile ilk telefon görüşmesini, olayın akabinde, İstanbul Kısıklı'daki konutunda bulunduğu sırada gerçekleştirdiği öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müteakip saatlerde de telefon aracılığıyla Bakan Ala'dan birkaç kez bilgi aldığı kaydedildi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir