• DOLAR 32.379
  • EURO 34.963
  • ALTIN 2325.667
  • ...
Kaçırdıkları çocuk için fidye isteyen kişiler yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır`da önceki gün kaçırdıkları bir çocuk için bir milyon 500 bin TL fidye isteyen 4 kişinin yakalandığı bildirildi. Yakalanan 4 kişiden 3`ünün çıkarıldıkları mahkemece tutuklandığı kaydedildi.

Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “Yapılan araştırmalar sonucu mağdurun 10 Ocak 2016 günü öğle saatlerinde kaçırıldığı ve kaçıran şahısların fidye olarak bir milyon 500 bin TL para talep ettikleri anlaşılmış,  bunun üzerine çocuğun kaçırıldığı bölgede yapılan detaylı çalışmalar neticesinde mağdurun tutulduğu yer tespit edilmiştir. 10.01.2015 günü saat 18.00 sıralarında Diyarbakır-Elazığ Karayolu üzerinde bulunan bir işyerinde yapılan aramalarda kaçırılan küçük yaştaki çocuk elleri plastik kelepçe ile bağlı ve yüzü siyah renkli maske ile kapatılmış bir şekilde bulunmuştur.” denildi.

Açıklamada son olarak, “Yapılan operasyon sonucu toplam 4 şahıs yakalanmıştır. Yakalanan şahıslar Emniyet Müdürlüğünde işlemlerinin tamamlanmasının akabinde adli makamlarda intikal ettirilmiş ve şahıslardan 3`ü tutuklanmıştır.” ifadelerine yer verildi. (İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir