• DOLAR 32.482
  • EURO 34.54
  • ALTIN 2474.34
  • ...
Diyarbakır İslami STK`lardan Saadet Partisine ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır İslami STK`ları, Sur`u terk etmek zorunda kalan halka yardım etmek amacıyla bir süre önce başlattıkları "Sur'daki Muhacirlere Ensar Olalım" kampanyası kapsamında Saadet Partisi Diyarbakır İl Başkanlığını ziyaret etti.

Diyarbakır İslami STK`ları temsilcileri olarak Yunus Memiş, Murat Koç, Faysal Yeşil, Recep İdikut, Mehmet Turan ve Abdurrahman Ergin ziyaret heyetinde bulundu.  

Yardım kampanyasıyla ilgili Saadet Partisinin de desteğini istediklerini belirten Diyarbakır İslami STK`lar İcra Kurulu Üyesi Murat Koç, ”Yardım kampanyasıyla ilgili Saadet Partisi Diyarbakır İl Başkanı Sayın Fesih Bozan`a geniş bilgilendirmede bulunduk. Sur ilçesinde hendek ve barikatlar nedeniyle yaşanan çatışmalar sonucu mağdur olan ailelerin yanında olduğumuzu hissettirmek istiyoruz. Sur'dan göç etmek zorunda kalan halk kış aylarından dolayı ciddi sıkıntılar yaşıyor. Kampanyamıza Saadet Partisi Diyarbakır İl Başkanlığının da desteğini bekliyoruz.” dedi.

Saadet Partisi Diyarbakır İl Başkanı Fesih Bozan ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, “Doğu ve Güneydoğuda meydana gelen son olaylar birçok aileyi evinden ve yurdundan etmiştir. Biz de bu ailelerin yaşadıkları sıkıntıları genel merkezimize raporlarla iletmiş bulunmaktayız. Yapmış olduğunuz kampanyayı değerli buluyoruz ve elimizden gelen her türlü yardımı yapmaya çalışacağız.” ifadelerini kullandı. (Emrah Deniz –İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir