• DOLAR 32.502
  • EURO 34.968
  • ALTIN 2429.585
  • ...
Gaziantep`te çıkan yangında bir Suriyeli  hayatını kaybetti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Suriye`deki iç savaştan kaçarak ailesi ile birlikte Gaziantep`e yerleşen Suriyeli Ali Elsuni, evinde henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın sonucu yanarak yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgiye göre, yangın akşam saatlerinde merkez Şahinbey İlçesi'ne bağlı Kozluca mahallesi Aydınlar sokakta meydana geldi. Suriyeli Ali Elşuni`nin (44) ailesiyle birlikte yaşadığı evde  henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı çıkan yangında Ali Elsuni, feci şekilde yanarak hayatını kaybetti.  

Elşuni'nin oturduğu evden dumanlar yükseldiğini komşuları itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangında evde yalnız bulunan Suriyeli Ali Elsuni`nin yanarak yaşamını yitirdiği tespit edildi.

Evli ve 3 çocuk babası olan Suriyeli Elşuni`nin çocuklarının yangın esnasında evde olmadıkları öğrenilirken, Elsuni'nin cesedi yapılan incelemenin ardından otopsi için Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Suriyeli Elşun`in yangın esnasında evden çıkamadığı belirtildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir