• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
İslami STK'lardan İLKHA'ya teşekkür ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

“Sur’daki Muhacirlere Ensar Olalım”  kampanyasını başlatan ve ilk olarak Sur halkına 2 TIR dolusu erzak, battaniye, elektrik sobası gibi temel ihtiyaç malzemeleri gönderen Diyarbakır İslami STK temsilcileri, kampanyaya verdiği haber desteklerinden dolayı İlke Haber Ajansı’na (İLKHA) teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyaret heyetinde Memur-Sen Diyarbakır İl Başkanı Yunus Memiş, İHH Diyarbakır Yönetim Kurulu Başkanı Veysi Çiçekli, Diyarbakır Değerlerini Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Recep İdikut ve Anadolu Gençlik Derneği Diyarbakır Başkanı Abdurrahman Ergin yer aldı.

Ziyarette kısa bir teşekkür konuşması yapan İslami STK temsilcileri cesur ve tarafsız haber anlayışından dolayı İlke Haber Ajansı (İLKHA) Genel Müdürü Mahmut İrtem’e teşekkürlerini sundu.

Haber anlayışındaki duyarlılığından ve gayretlerinden dolayı İLKHA’ya teşekkür eden İslami STK temsilcileri, ajansın cesurca olayların üzerine gitmesi ile bölgede ve Türkiye’de haber nitelik ve değerinin artırdığına dikkat çekti.

Halkın kendi maslahatı için çalışan gazetecilere ihtiyacı olduğunu ifade eden STK temsilcileri, halkın sorunlarına eğilip bu sorunları gündeme getirdiği ve bu yolda hiçbir gayret ve fedakârlıktan çekinmediği için İlke Haber Ajansı’na teşekkür ederek, şunları ifade ettiler: “Toplumun içinde olduğu en önemli olgu birlik ve beraberliktir. Bu ziyaret gecikmiş bir ziyarettir. Daha önce gerçekleşmesini isterdik. Yine de karşılıklı olarak bu mesaja sahip çıkmayı diliyoruz.”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İLKHA Genel Müdürü Mahmut İrtem ise hbaerciliği icra etmenin kendileri için toplumsal bir görev olduğunu belirterek, hizmet yolunda ter dökmekten kaçınmadıklarını dile getirdi.

Toplumun sorunlarına çare, dertlerine derman olmaya çalıştıklarını vurgulayan İrtem, haberin kaynağına ulaşabilmenin pek kolay olmadığına dikkat çekerek , “Ajans olarak amacımız insani ve İslami yönde tarafsız, objektif ve mağdurlardan yana bir haber çizgisi oluşturmaktır. Tabi bu yolda mücadele ve sabır esastır.” dedi.

Ziyaret, karşılıklı iyi niyet temennileri ve yapılan ikramların ardından sona erdi. (M. Sıddık Bilge/Yunus Sırat - İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir