• DOLAR 32.604
  • EURO 34.794
  • ALTIN 2488.601
  • ...
Başsavcı'dan MGY-C'ye ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel, 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Mardin Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti’ni (MGY-C) ziyaret etti.

Mardin Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti’ne gelişinde Cemiyetin Kurucu Başkanı Mehmet Nezir Güneş, Cemiyet Başkanı Abdulkadir Üründü ile cemiyet yönetimi tarafından karşılanan Mardin Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde her yıl programlarının el verdiği ölçüde gazetecilerle bir araya gelmeye özen gösterdiğini kaydetti.

Gerçek anlamda sorumluluk sahibi olan basın mensuplarının bir ülkenin gelişip, ilerlemesinde çok önemli bir rol üstlendiklerini hatırlatan Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel, basın mensuplarının sahip olması gereken değerlerle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Mardin’de basın alanında faaliyet gösteren basın mensuplarının çoğunlukla; Basın Etik Kurallarına riayet eden, özel hayat ve kişilik haklarına saygı gösteren kişilerden oluştuğuna memnuniyetle müşahede ettiğini kaydeden Başsavcı Özel, “Basın hepimizin gözü, kulağıdır. İnsanlarımıza doğru, gerçek bilgiyi en hızlı şekilde ulaştırmak üzere fedakârca çalışan gazetecilerimizin ve medya mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

Ziyaretlerinden dolayı Mardin Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel’e teşekkür eden Mardin Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti (MGY-C) Başkanı Abdulkadir Üründü, “10 Ocak, aynı zamanda İdareciler Günü’dür. Bizler de İdareciler Günü’nüzü kutluyoruz ve başarılarınız devamını diliyoruz.” dedi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret yaklaşık bir saat sürdü. (M. Salih Keskin – İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir