• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Çınar`da bulunan cesetlerle ilgili bir kişi tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı Perşembe günü Çınar ilçesinde infaz edilmiş halde bulunan 2 ceset ile ilgili teslim olan bir kişinin tutuklandığını açıkladı.

Cenazelerin otopsilerinin yapılarak ailelerine teslim edildiği ifade edilen açıklamada, cesetlerde ateşli silah mermisi giriş ve çıkış izleri olduğu belirtildi.

Cenazelerin ailelerine teslim edildiğine yer verilen açıklamada, cesetlerin bulunduğu günden bir gün sonra M.Ş isimli bir kişinin teslim olduğu ifade edildi.

Savcılık açıklamasının devamında şu ifadelere yer verildi:

“Şüpheli M.Ş, Çınar Cumhuriyet Başsavcılığınca alınan ifadesinin ardından, Türk Ceza Kanunu'nun 82/1d (Nitelikli adam öldürme) maddesi kapsamındaki eylemi iddiasından tutuklanması talebi ile Çınar Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilmiştir. Çınar Sulh Ceza Hakimliğinin 2016/1 sorgu numarası ile sorgusu tamamlanan şüpheli M.Ş. Türk Ceza Kanunu'nun 82/1d (Nitelikli adam öldürme) maddesi kapsamındaki eylemi iddiasından tutuklanarak konumuna uygun Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderilmiştir.”

Diyarbakır`ın Çınar ilçesine yaklaşık 9 kilometre uzaklıkta yer alan tali yol üzerinde başlarından vurulmuş halde 2 ceset bulunmuştu. Söz konusu cesetlerin Engin Şahinli (34) ile Galip Gezginci`ye (55) ait olduğu belirlenmişti. (İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir