• DOLAR 32.376
  • EURO 35.018
  • ALTIN 2325.854
  • ...
Bitlis'te gazeteciler günü etkinliği düzenlendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bitlis Beşminare Düşünce Akademisi Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Durer, 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler günü dolayısı ile Bitlis Öğretmenevinde, Bitlis ve ilçelerinde görev yapan ulusal ve yerel gazetecilerle bir araya geldi.

Bitlis öğretmenevinde yapılan kahvaltı programında konuşan Durer, tüm basın mensuplarının gazeteciler gününü kutladığını söyleyerek,  “Kamuoyunun doğru ve güvenilir bilgiye ulaşmasını sağlamak için, gece gündüz demeden, kar, kış, tipi, fırtına, yağmur, çamur, ayaz, savaş, çatışma demeden, bazen en uzak yerlere kadar gidip bizleri bilgilendiren, her şeyden haberdar olmamızı sağlayan tüm basın mensuplarına minnettarız.” dedi.

Gazetecilik mesleğinin zorluklarına da temas eden Durer, “Düzenli bir mesaisi olmayan, neredeyse dünyadaki sayılı mesleklerden biri olan gazetecilik, her türlü zorluğa karşı ciddi mücadelelerin verildiği olağanüstü zorluklar içeren bir meslektir. Vatandaşın talep ettiği hizmetlerin gelmesi başta olmak üzere, yapılması planlanan çalışmalara kamuoyunun nabzını tutarak yön veren, her türlü zorluğa, sıkıntıya katlanmak zorunda kalan, birçok defa yaptıkları görevleri dolayısı ile kişileri ve kurumları karşılarına almak zorunda kalan basın mensuplarına bir değil, binlerce kez minnettarız.” ifadelerini kullandı.

Daha sonra, Bitlis ve ilçelerinde görev yapan tüm gazetecilere hizmetlerinden ötürü Düşünce Akademisi tarafından minnettarlık belgeleri takdim edildi.(Şükrü Tontaş- İLKHA)















Bu haberler de ilginizi çekebilir