• DOLAR 32.56
  • EURO 35.016
  • ALTIN 2434.696
  • ...
Batman`da 15 Kişi Tutuklandı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Batman Belediyesine düzenlenen imar-emlak yolsuzluğunda gözaltına alınan 60`a yakın kişiden 13`ü Pazar günü serbest bırakılırken, kalan 46 zanlı da dün mahkemeye çıkarıldı.

Gruplar halinde mahkemeye çıkarılan zanlılardan 6`sı savcılık ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, 40 zanlı tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edildi. Bu sabah saat 08.00`a kadar devam eden mahkeme sonucunda 15 kişi tutuklandı.

Tutuklananlar arasında Belediye Başkan Yardımcısı Hayrettin Caymaz, belediyede 2 müdür, 2 meclis üyesi ve imarda görevli bir kişinin de olduğu öğrenildi.

16 Aralık Cuma sabah saatlerinde BDP`li Batman Belediyesine ve çeşitli adreslere imar emlakla yolsuzluğu iddiasıyla baskın düzenlenmişti. Baskında Teknik İşlerden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Hayrettin Caymaz, Emlak Müdürü Abdurrahman Çağıl, Kültür Müdürü ve Başkan Danışmanı Veysel Çotak, Belediye meclis üyesi Salih Altun, mühendis Murat Ekmen, İmar Müdürü Mehmet Demiral, Mühendis Ömür Saraç, tekniker Nurettin Arı, İç Mimar Serpil Acar ve Emlakçı Hüseyin Usalan olmak üzere 60`a yakın kişi gözaltına alınmıştı.

Veysi Demir - İLKHA
http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/30579.jpg

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/30580.jpg

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/30581.jpg

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/30582.jpg

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir