• DOLAR 32.335
  • EURO 35.121
  • ALTIN 2302.143
  • ...
Gaziantep`te trafik kazaları: 1 ölü 5 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep ve ilçelerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yollarda meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep'in Yavuzeli ilçesine bağlı Sarılar mahallesi yakınlarında meydana gelen kazada, Yavuzeli ilçesinden Araban ilçesine bağlı Elif beldesi istikametine ailesi ile birlikte gitmekte olan Hüseyin Doğan Söylemez yönetimindeki 27 TP 621 plakalı otomobil, kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak devrildi.

Çarpmanın etkisiyle devrilen aracın içinde bulunan sürücü Hüseyin Doğan Söylemez (57) olay yerinde hayatını kaybederken, Söylemez`in eşi Nuray Söylemez ve oğlu Hasan Ali Söylemez ise yaralandı.

Yaralılar, olay yerine gelen ambulansla Araban Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, kazada hayatını kaybeden sürücü Söylemez`in cesedi olay yerinde yapılan incelemelerin ardından, cenaze aracı ile Gaziantep Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Meydana gelen diğer kazada ise Araban'dan Gaziantep istikametine gitmekte olan Ahmet Korkmaz yönetimindeki 27 RG 034 plakalı TIR, kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda kayarak karşı şeride geçerek karşı yönden gelen İbrahim Yıldız yönetimindeki 20 BDF 76 plakalı kamyonete çarparak durabildi.

Kazada sürücüler Ahmet Korkmaz, İbrahim Yıldız ve kamyonette bulunan Muhammet Y., yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, her iki kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir