• DOLAR 32.579
  • EURO 34.974
  • ALTIN 2427.037
  • ...
Ayvanatlılar belediyeyi göreve çağırdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siverek Ayvanat Mahallesi Küme Evleri 6. Sokakta yaşayanlar, başta kanalizasyon ve yol olmak üzere sorunlarla boğuştuklarından dert yanarak mağduriyetlerine çözüm bulunmasını istedi.

Mahalle sakinlerinden İrfan Karakaş evlerinin önüne geçici olarak yapılan kanalizasyon çukurunun tehlike saçtığına dikkat çekerek, “Bir senedir ne yolumuz ne kanalizasyonumuz var.  Kapımızın önüne kazılan kanalizasyon çukuruna dün bir hayvan düştü, dünden beridir çıkaramadık. Bu çukura Allah korusun çocuklarımız da düşebilir. Biz sorunlarımız ile ilgili Siverek Belediyesi’ne gidiyoruz ama bizi Büyükşehir Belediyesine yönlendiriyorlar. Şanlıurfa’ya gidiyoruz onlar da bizi Siverek’e yönlendiriyorlar. Ne yapacağımızı şaşırdık. 21. yüzyılda bu sorunlar yaşanır mı? Belediyeye sesleniyorum! bu sorunlarımıza artık el atın.” dedi.

Mahalle sakinlerinden Sinan Seçici ise yol sorunundan dert yanarak, “Ana cadde ile apartmanımız arası 20 metre olmasına rağmen hâlen yolumuz yapılmadı. Köy yolları yapılırken şehir merkezindeki yolumuz unutuldu. Yolumuz için 10 defa belediyeye başvurmamıza rağmen bir sonuç alamadık.” diye konuştu. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir