• DOLAR 32.528
  • EURO 34.864
  • ALTIN 2487.99
  • ...
Batman`da trafolar patladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman`da dün akşam saatlerinde Petrol ve Beşevler Mahallelerinde trafolar patladı. Patlamadan sonra mahalleler elektriksiz kalırken trafoların aşırı yüklenmeden dolayı patladığı ileri sürüldü.

Edinilen bilgilere göre, Petrol Mahallesi 111 sokakta bulunan trafo defalarca patladıktan sonra alev almaya başladı. Elektriklerin kesildiği mahalleye ne zaman elektrik verileceğiyle ilgili de herhangi bir bilgi verilmedi. Mahalle sakinleri ise, DEDAŞ arıza ekibini birçok defa aramalarına rağmen arıza ekiplerinin olay yerine intikal etmediğini söyledi.

DEDAŞ`a tepki gösteren mahalle sakinlerinden Özden Çelik, “Trafomuzda yaşanan bir arıza sonrası defalarca patlamalar meydana geldi. Patlamalar sonrası trafo alev aldı. Mahalle sakinleri olarak defalarca DEDAŞ arıza ekiplerini aramamıza rağmen arıza ekipleri teşrif etmediler. İtfaiye ekipleri yaklaşık bir saat sonra gelebildi. Trafomuz tamamen kül oldu. Bu karda kışta ne yapacağımızı bilmiyoruz. Dünden beri elektriğimiz yok ve DEDAŞ ekipleri hiç gelmediler. Arızanın ne zaman giderileceğinden haberimiz bile yok. Sözde hiçbir arıza olmadığı zamanda da elektrikler mahalle genelinde 15 dakikada bir kesiliyordu. Bizlere üvey evlat muamelesini yapmasınlar bir an önce arızanın giderilmesini istiyoruz.” şeklinde konuştu. (M. Sait Çelik - İLKHA) 






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir