• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
"Siirt Belediyesi hizmette sınıfta kaldı"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, AK Parti İl Başkanlığı Toplantı Salonu'nda düzenlediği basın toplantısında, kentte iki gündür etkili olan kar yağışı nedeniyle oluşan tabloda Siirt Belediyesinin adeta sınıfta kaldığını söyledi.

Siirt Belediyesinin karla mücadele için yeterli araç gerece sahip olduğunu dile getiren Çalapkulu, “Meteorolojiden alınan raporlar ve Siirt'in birkaç ana arteri ortadayken, belediyenin envanterindeki karla mücadelede kullanılacak araç sayısı belliyken, geriye sadece bunları organize etme becerisi kalıyorken maalesef bu koordineyi sağlayamama neticesinde hayat Siirt merkezinde felç olmuş durumdadır.” dedi.

“Kentin, sokaklarını temizleyemeyenler 'Öz Yönetim'den söz ediyorlar
“Belediye bahanelerin arkasına sığınarak kendini aklayamaz.” diyen Çalapkulu, “Belediye birçok bahane üretilebilir; ‘Son yılların en fazla kar yağışıymış, aralıksız bilmem kaç saattir kar yağıyormuş, birden bastırmış.’ Bahane duymak istemiyoruz. Sorunlarımıza çözüm üretmelerini, çalışmalarını bekliyoruz. Karla mücadelede kullanılan araçların bu yollarda şu anda çalışıyor olmalarını istiyoruz. Sürekli 'öz yönetim'den bahsediyorlar, daha kendi yönettikleri kentlerin caddelerini, sokaklarını, temizleyemeyen bir yönetimden bahsediyoruz.” diye konuştu. (Muhammed Dayan- İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir