• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Tatvan`da siyer sınavı standına yoğun ilgi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bitlis`in Tatvan ilçesinde, Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından düzenlenecek Kutlu Doğum Siyer Sınavı kayıtları için açılan stant yoğun ilgi görüyor. Yapılacak sınavda katılımın artırılması ve her eve Peygamberin hayatını konu alan siyer kitabının girmesi için stantlar açılıyor.

Tatvan ilçesinde ise Peygamber Sevdalıları gönüllüsü gençler tarafından, Kutlu Doğum Siyer Sınavı kayıtları için stant açıldı. Özel bir AVM`de açılan stant, halktan büyük ilgi görüyor. AVM`yi dolaşan vatandaşlar, açılan standa uğrayarak bir yandan sınav için belirlenen siyer kitabını incelerken, bir yandan da yapılacak sınavlar için bilgi alarak kayıt yapıyor.

Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle standı AVM`de açtıklarını belirten stant görevlileri, hafta içi stantlarını Cumhuriyet Caddesi üzerinde açacaklarını belittiler. Amaçlarının, sınava katılımı artırmak olduğunu ifade eden görevliler, bu vesileyle her eve peygamberin hayatını konu alan bir siyer kitabının girerek okunmasını sağlamak olduğunu kaydettiler. (Şükrü Tontaş- İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir