• DOLAR 32.518
  • EURO 34.953
  • ALTIN 2431.099
  • ...
Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkan Yardımcısı Cizre`de
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu (TKHK) Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Ümit Murat Parpucu, sokağa çıkma yasağının devam ettiği Şırnak`ın Cizre ilçesine gelerek, sağlık çalışanlarına yapılan saldırıları ve sağlık çalışanlarının hizmetlerini yerinde inceledi.

Parpurcu, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Hakan Tokur, Cizre Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Mehmet H. Erzen ve hastane idarecileri tarafından karşılandı.

Hastane ile ilgili Başhekim Erzen`den bilgi alan Parpurcu, daha sonra Cizre Devlet Hastanesi çalışanları ile görüşüp burada sağlık çalışanların yaşadıkları sıkıntıları dinleyip talep ve önerilerini not aldı. Sağlık çalışanları ile yaptığı konuşmada sağlık çalışanların sıkıntıları ve gerekli düzenlemeler için çalışacaklarını belirten Parpurcu, sağlık çalışanlarının özverili çalışmalarını karşılıksız bırakmayacaklarını söyledi.

Parpucu, daha sonra hastanede hizmet veren Şırnak Cizre 1 ve 2 Nolu, 112 Acil Sağlık Hizmetleri çalışanları ve geçici görevle ilçede bulunan UMKE ekiplerini de ziyaret etti. Burada 112 ekiplerin yaşadıkları zorlukları yerinde ve birebir yaşayanlardan dinleyen Parpucu, ardından hastanede tedavi gören hastalara da ziyarette bulundu.

Hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulunduktan sonra hastanede hizmet veren servisleri tek tek dolaşan Parpucu, hastanedeki hizmetleri yerinde inceledikten sonra ilçeden ayrıldı. (İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir