• DOLAR 32.319
  • EURO 35.135
  • ALTIN 2292.318
  • ...
SiYER SINAVI için başvurular devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Doğruhaber

2016 Kutlu Doğum Siyer Sınavı için Türkiye`nin birçok ilinde başvurular devam ederken İstanbul`un farklı noktalarında da başvuru stantları kuruldu. Özellikle gençlerin ve minik öğrenciler sınav başvurusu için stantlarda kuyruklar oluşturduğu görüldü.

Peygamber Sevdalıları Platformu Marmara Koordinatörü Cengiz Kurtaran konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Toplumda Resulullah`ın (sav) hayatının öğrenilmesi, anlaşılması ve örnek hayatının yaşanması için yapılacak Siyer Sınavı`na, tüm Türkiye`de olduğu gibi İstanbul`da da büyük bir rağbet var. 1 Aralık itibari ile başlayan Siyer Sınavı başvuruları üye derneklerimizin temsilcilerinin büyük gayretleri ile heyecanla devam ediyor.” dedi.

İstanbul`un her tarafına asılan branda ve afişler ile sınavın duyurusunun yapıldığını belirten Kurtaran, sözlerine şöyle devam etti: “Siyer Sınavı kayıtları için ayrıca kentlerin merkezi yerlerinde ve okullarda açılan stantlarda katılımcılar için kolaylıklar sağlanmaktadır. 22 Ocak 2016 tarihinde sona erecek başvuru için peygamber aşıklarını Siyer Sınavına katılmaya davet ediyoruz. Siyer Sınavı`nın Hz. Muhammed`in hayatının öğrenilmesi için önemli bir basamaktır. Düzenlenecek bu sınavdan sonra en büyük kazancımız Peygamberimizin hayatını öğrenmek olacaktır. Ayrıca bununla beraber dereceye girecek 1001 kişiye de Umre ve çeşitli ödüller verilecektir.”

Sınav başvurusu için iletişim adreslerini de veren Kurtaran, son olarak şunları söyledi: “Bizler tüm halkımızın Siyer Sınavı`na katılımını bekliyoruz. Sınava başvuru ve iletişim için www.siyersinavi.com ve www.peygambersevdalilari.com adreslerine ulaşabilir veya 0531 738 96 97 numaralı telefondan gerekli bilgiler alınabilir.” 






































 

Bu haberler de ilginizi çekebilir