• DOLAR 32.6
  • EURO 34.682
  • ALTIN 2526.634
  • ...
Hasan Karakaya toprağa verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Suudi Arabistan ziyaretine eşlik eden ve ziyaret sırasında geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Yeni Akit gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Hasan Karakaya için İstanbul'da Yeni Akit Gazetesi önünde dua edildi. Gazete önündeki törene Hasan Karakaya'nın oğlu Fatih Karakaya da katıldı. Karakaya'nın Fatih Camii'nde kılınan cenaze namazına ise başta Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu olmak üzere tam kadro katılım vardı.

NAAŞI ÖNCE EVİNE SONRA AKİT BİNASINA GETİRİLDİ
Karakaya'nın cenazesi önce evine, oradan da Halkalı'daki Akit Medya Grubu Merkez binasına götürüldü. Karakaya için gazetenin önünde bir tören düzenlendi.

CENAZE NAMAZI KILINDI
Hasan Karakaya'nın cenazesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın uçağıyla İstanbul'a getirilirken cenazesi Cuma namazına müteakip Fatih Camii`nden kaldırıldı. Karakaya'nın cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Edirnekapı Mezarlığı'na defnedilecek. Karakaya'nın tabutunu Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu da omuzladı. Erdoğan, bizzat cenaze aracına binerek Edirnekapı Mezarlığı'na gitti.

Cenazeye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu, bakanlar, bürokratlar ve gazeteci dostları ile sevenleri katıldı...

Kaynak : Haber7

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir