• DOLAR 32.538
  • EURO 35.025
  • ALTIN 2433.102
  • ...
Ağrı`da çocuk yoğun bakım ünitesi açılışı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kadın Doğum Hastanesi'nde yapımı tamamlanan Çocuk Yoğun Bakım Ünitesinin açılışına Vali Musa Işın'ın eşi Tuba Işın, İl Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Hasan Demir, İl Sağlık Müdürü Fikrîye Tekin ve kurum amirleri katıldı.

Çocuk Yoğun Bakım Ünitesinin açılış töreninde konuşan Vali Işın, “Çocuk yoğun bakım ünitesinin kapasitesi arttırıldı ve hizmete açıyoruz. Burada şu anda 4 çocuk doktorumuz hizmet veriyor. 5 tane çocuk doktorumuz da yeni atandılar. İnşallah en kısa zamanda görevlerine başlayacaklar. Böylece çok şikâyet edilen ‘çocuk doktoru yok` problemi de çözülmüş olacak.” diye konuştu.

Sağlık kuruluşlarının vatandaşlara en iyi şekilde sağlık hizmetini sunmya  çalıştığını söyleyen Vali Işın, “Sağlık personeli çalışanlarımız gece, gündüz zaman ayrımı yapmadan çok ciddi bir gayret göstermektedir. Sağlık personeli çalışanlarımıza bu fedakârlıklarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımıza da bu çalışmaların farkında olmaları konusunda rica ediyorum. Sağlık personeli çalışanlarımızı sahiplenmesini ve onlara daha iyi bir yaklaşım içerisinde olmalarını temenni ediyorum.” diye konuştu.

Sağlık hizmetlerinin verilmesinde en ufak bir aksaklığın söz konusu olmadığını ifade eden Vali Işın," Bütün branşlarımızda doktorlarımız mevcuttur. Bu bütün ilçelerimiz için de geçerlidir. İlçelerimizde de modern devlet hastaneleri yapılmıştır. Oralarda da sağlık personellerimiz yeterlidir. Ağrı'da sağlık alanında hizmet sunumunda herhangi bir eksiklik söz konusu değildir. Gelecek yıl sonu itibari ile yeni devlet hastanemizi de açtığımız takdirde fiziksel olarak da hiçbir eksikliğimiz kalmayacak." dedi. 

Vali Işın," Bu yoğun bakım ünitesinin bebeklerimiz  için sağlıklara vesile olmasını Allah'tan temenni ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun" dileklerinde bulundu.

Çocuk Yoğun Bakım Ünitesinin açılışın yapan Vali Işın, daha sonra eşi Tuba Işın ve beraberindekilerle yoğun bakım ünitesini gezerek hastane personellerinden çalışmalarla ilgi bilgi aldı. ( İLKHA )














 

Bu haberler de ilginizi çekebilir