• DOLAR 32.529
  • EURO 34.887
  • ALTIN 2484.264
  • ...
`Bugün yılbaşı kutlayanlar yarın kilisede nikâh kıyarlar`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yaklaşan yılbaşı hakkında İlke Haber Ajansı`na (İLKHA) değerlendirmelerde bulunan Nureddin Yıldız, “Bugün Yılbaşı kutlayanlar yarın kilisede nikâh kıydırmaya kalkarlar. Kilisede nikâh kıydıranlar da doğurdukları çocukları kiliseye feda edebilirler.” dedi.

İslam dininde herhangi bir yeri bulunmayan yılbaşı kutlamalarına alimlerden tepkiler gelmeye devam ediyor. Türkiye ve dünyanın yakından tanıdığı âlimlerden Nureddin Yıldız Hoca yaklaşan yeni yıl hakkında önemli uyarılarda bulundu.

İslam`ın Allah`ın dini, hayat dini olduğunu söyleyen Yıldız Hoca, “Yeryüzünde son insana kadar hayat var oldukça Allah`ın dini İslam ve onun şeriatı bütün insanlara yetecek demektir. Bunun için biz Peygamber Efendimize (sav) peygamberlerin sonuncusu kıyamete kadar ondan başka peygamber gelmeyecek ve bütün peygamberlerin çatı peygamberidir diye iman ediyoruz.” dedi.

İslam bahçesine kimse Yahudilerin, Hıristiyanların Kapitalistlerin suni çiçeklerini dikemez”

Hayata İslam`ın kuşattığı bir bahçe olarak bakanlar o bahçeye Yahudilerin ve Hıristiyanların kapitalistlerin, liberalistlerin  suni çiçeklerinden birini dikemeyeceklerini ifade eden Yıldız, “Dikerlerse eğer ümmeti içinden yıpratıyorlar demektir. Bugün Yılbaşı kutlayanlar yarın kilisede nikâh kıydırmaya kalkarlar. Kilisede nikâh kıydıranlar da doğurdukları çocukları kiliseye feda edebilirler. Bunu bir tehlike olarak görüyoruz. Allah`a sığınıyoruz ve uzak duruyoruz.” şeklinde konuştu. (Zeki Aras - İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir