• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Bursa`da Kur`an tilaveti mest etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yıldırım Belediyesi`nin katkılarıyla, Uludağ Üniversitesi, Uludağ İlahiyat Öğrenci Temsilciliği, Uludağ Üniversitesi Diriliş Öğrenci Topluluğu ve Uludağ Üniversitesi Akademik Gelişim Topluluğu tarafından düzenlenen Kuranı-ı Kerim Tilaveti, büyük ilgi gördü.

Uludağ Üniversitesi Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezi`nde düzenlenen Kuran-ı Kerim ziyafetine, Yıldırım Belediye Başkan Yardımcısı Mücahit Alkan, Bursa İl Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin Ay ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Muhsin Özlükurt`un yanı sıra çok sayıda üniversite öğrencisi ve vatandaş katıldı.

Kur'an-ı Kerim güzel okuma Dünya birincisi ve Fatih Camii İmam Hatibi Kurra Hafız Bünyamin Topçuoğlu, Kur'an-ı Kerim güzel okuma Dünya birincisi ve Ahmet Hamdi Akseki Camii İmam Hatibi Ali Tel, Kur'an-ı Kerim okuma Türkiye birincisi ve Eyüp Sultan Camii İmam Hatibi Erhan Mete ve Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Mahmut Şevket Öztürk`ün seslendirdiği ayetler katılımcılara duygu dolu anlar yaşattı.

Bursa İl Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin Ay`ın duasıyla tamamlanan gecenin sonunda katılımcılar, böylesine anlamlı bir etkinliğin düzenlenmesine katkıda bulunan herkese teşekkür etti. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir