• DOLAR 32.522
  • EURO 34.969
  • ALTIN 2434.511
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - 19 Aralık Pazartesi Batman yerel gazetelerinde yer alan bazı haber özetleri şöyle;

Mezopotamya Gazetesi; `Kedi Yangın Çıkardı Ev Kullanılamaz Hale Geldi`
Batman`da kedinin çıkardığı yangında bir ev kullanılamaz hale gelirken, Kuran`ların bulunduğu oda ve duvar takvimindeki `Allah ve Muhammed` lafızlarının zarar görmemesi dikkat çekti.

`Başsavcının Makam Aracı Kaza Yaptı`
Batman Cumhuriyet Başsavcısı`nın makam aracı bir araçla çarpışması sonucu takla attı. Kazada başsavcı şoförü yaralanırken araç içerisinde başsavcının olmadığı öğrenildi.

Batman Barış Gazetesi; `Doğal Yoğurdun Fabrika Yoğurduyla Mücadelesi`
Batman`da zor şartlar altından hayvancılığı sürdüren ve 30 yıldan fazladır doğal yoğurt satan göçerler fabrika yoğurdu ile mücadele ediyor.

`Kestaneler Piyasadaki Yerini Aldı`
Kış mevsimi başlarında yetişen kestane, Batman meyve ve sebze halinden sonra piyasadaki yerini aldı.

Batman Gazetesi; `Kömür Yardımı Başladı`
Batman`a 24 bin aileye dağıtılacak kömürün ilk partisi dağıtılmaya başlandı. Sosyal Yardımlaşma tarafından her yıl maddi durumu düşük ailelere dağıtılan kömür dağıtımı başladı. Sosyal yardımlaşmanın kayıtları bulunan 24 bin aileye 18 bin ton kömürün dağıtılacağı belirtildi.

`Kaçak ve İsrafı Bırakın`
DEDAŞ İl Müdürü Serhat Öztürk, Batman`ın elektrik şebekesinin yeterli olduğunu ancak mevsim nedeniyle aşırı yüklenme, kaçak kullanım ve kaçakta israftan dolayı sıkıntılar olduğunu belirterek, vatandaşın duyarlı olmasını istedi.

Batman Doğuş Gazetesi; `Üniversite`de Kamu Mali Yönetim Eğitim Semineri`
Batman Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı tarafından "Kamu Mali Yönetimi ve Kamu İhale Mevzuatı" Semineri düzenlendi.

Batman Postası Gazetesi; `Bari İsraf Etmeyin`
Batman`da kaçak kullanımı yüzde 66`la ulaşınca DEDAŞ İl Müdürü Serhat Öztürk, tüm kaçak kullanıcılarına çağrıda bulunarak; "Kaçak kullanıyorsunuz bari israf etmeyin" dedi.

Batman Umut Gazetesi; `Kedi Yangın Çıkardı`
Batman`da kedinin çıkardığı yangında bir ev kullanılamaz hale gelirken, Kuran`ların bulunduğu oda ve duvar takvimindeki `Allah ve Muhammed` lafızlarının zarar görmemesi dikkat çekti.

Batman Pusula Gazetesi; `Gönüllere Fener Yaktı`
Deniz Feneri Derneği, Batman`daki gönüllüleriyle buluşma toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Dernek Başkan Yardımcısı Recep Koçak, Türkiye`de oluşturdukları iyilik kervanının yapılan art niyetli haberler ile yıpratılmak istendiğine dikkat çekti.

Batman Medya Gazetesi; `Belediye Arşivine El Konuldu`
Cuma günü Batman Belediyesine yönelik operasyonda, İmar ve Emlak Müdürlüğü arşivinin tümüne el konularak kamyonetlerle emniyete götürüldü.

Batman Çağdaş Gazetesi; `Batman`a 42 Yeni Trafo`
Basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelen DEDAŞ İl Müdürü Serhat Öztürk, son günlerdeki enerji kesintilerine dikkat çekti; "Arızaların en büyük nedeni kaçak enerjidir. Altyapımız sağlam olmasaydı Batman`ın şebekesi iki günde çökerdi. Batman`a 42 trafo daha kazandırıyoruz" dedi.

Halid Coşkun - İLKHA
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir