• DOLAR 32.575
  • EURO 35.025
  • ALTIN 2429.517
  • ...
Kuvvetli Yağış Uyarısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
HABER MRK - Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, bugün (18.12.2011 Pazar) Marmara`nın güney ve doğusu, Kuzey Ege ile Batı Karadeniz kıyılarında kuvvetli sağanak yağış uyarısında bulunuldu.
 
Açıklamada, yağmur ve sağanak şeklinde görülecek yağışların; sabah ve öğle saatlerinde İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa, Bilecik, Balıkesir (İl merkezi, Bandırma, Ayvalık, Edremit, Burhaniye ilçeleri), Manisa ve İzmir, akşam Zonguldak, Düzce, Bartın ve İnebolu ile gece saatlerinden itibaren Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir (İl merkezi, Bandırma, Ayvalık, Edremit, Burhaniye ilçeleri) ve Edirne`nin güney kesimlerinde kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (ulaşımda aksamalar, ani sel, lokal su baskını vb.) ilgililerin ve vatandaşların tedbirli ve dikkatli olmaları istendi.
 
Yapılan son değerlendirmelere göre ayrıca bu sabah ve gece saatlerinde doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesinin görüleceği tahmin ediliyor. 
 
Hava Sıcaklığı: Marmara ve Kuzey Ege`de 3 ila 5 derece azalacak, iç ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik beklenmiyor. 
 
Rüzgar: Genellikle güney ve güneybatı (Lodos), Marmara`nın kuzeyi, Batı Karadeniz kıyıları, Güneydoğu Anadolu ile Doğu Anadolu`nun doğusunda kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, gece saatlerinden itibaren Ege kıyılarında kuvvetlice esmesi bekleniyor.
 
İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir