• DOLAR 32.547
  • EURO 34.915
  • ALTIN 2429.427
  • ...
Bakan Çelik, Siverek`te Okul  Açtı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞANLIURFA - AK Parti İlçe Kongresine katılmak üzere Siverek`e gelen Şanlıurfa Milletvekili ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, yanındaki heyetle bir dizi açılışa katıldı. Bakan Çelik`e, Şanlıurfa Milletvekilleri M. Kasım Gülpınar, Zeynep Karahan Uslu ve Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç eşlik etti. Faruk Çelik Ofis Mahallesinde hizmete açılan 24 derslikli Siverek Halit Gürpınar İlköğretim Okulu`nun açılışını yaptı.
 
Bakan Çelik burada yaptığı konuşmada, "Eğer bir ülke bilgiyi üretemiyorsa, bunu da nesillere aktarmıyorsa bu ülkenin gelişmesi, kalkınması ve işsizliğe çare bulması mümkün değildir. Nasıl gelişecek denildiği zaman mutlak surette eğitim yuvalarının sayısının artırılması gerekmektedir" dedi.
 
Faruk Çelik ile konuşmak isteyen bazı vatandaşlar toplum yararına çalışma programı kapsamında işe alındıklarını ama 2,5 aydır çalışmalarına rağmen maaş alamadıklarından dert yanarak mağduriyetlerinin giderilmesini istediler.
Bakan Faruk Çelik okul açılışının ardından Siverek Ak Parti İlçe Başkanlığı 4. Olağan Kongresine katılarak ilçeden ayrıldı.
 
A.Uğurlu - İLKHA
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir