• DOLAR 32.523
  • EURO 34.786
  • ALTIN 2421.6
  • ...
Evini lağım suyu basan vatandaştan yetkililere tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine bağlı Devteşti mahallesinde oturan Mustafa Bucak, evinin 3-4 defa lağım suyu bastığını belirterek yetkililerden mağduriyetini giderilmesini istedi.

Daha önce konu hakkında belediyeyi aradığını ardından belediye personellerinin geldiğinin söyleyen bucak, ancak personellerin sorunu giderme noktasında ciddi bir çalışma yapmadığını aktardı.

Kendi imkanlarıyla 2 adet kepçe getirdiğini söyleyen Bucak “Şimdi ben kendi imkanlarım ile 2 kepçe tuttum, o da dünyanın parası ediyor. 10’uncu aydan beri kanalizasyon için yetkilileri arıyorum, ‘Geleceğiz’ diyorlar. Bir vidanjör geliyor su basıyorlar ama kanalizasyon giderlerinin hepsi tıkalı, artık giderler kaldırmıyor.” dedi.

Evini 4 defa lağım suyu bastığını söyleyen Bucak, “Çocuklarımla birlikte hepimiz rahatsızlandık. Bir vatandaşın evini lağım suyu basarsa kim temizleyecek, buraya bakmıyorlar. Bizim içme suyumuzu ayarlasınlar, bıraksınlar. Lağım borularını temizlesinler. Kullandıkları yer altı boruları yetersiz. Hem içme suyu hem de lağım suyunun boruları yetersiz.” şeklinde konuştu.

Bucak ayrıca içme sularının da yetersiz geldiğini belirterek, “Bizim içme suyumuz yok. Büyük bir arıza var geleceğiz diyorlar gelmiyorlar. Şimdi muslukları açtığımızda bulanık su geliyor.” Diye konuştu. (İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir