• DOLAR 32.386
  • EURO 35.098
  • ALTIN 2326.487
  • ...
	GTB`den "Bir Fikrim Var" proje yarışması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yoğun katılımının beklendiği yarışmaya, Türkiye genelinden gelen tüm yenilikçi fikirlerin değerlendirilmeye alınacağı belirtildi.

GTB tarafından 2014 yılında borsa üyeleri ve çalışan personellere yönelik uygulamaya konulan  “Bir Fikrim Var” projesi kapsamında borsanın hizmet kalitesi ve işleyişine katkı sunulması bekleniyor.

Uygulanabilir inovatif fikirlerin çoğalması amacıyla yurt genelindeki tüm girişimcilerin başvurusuna açık hale getirilen yarışmaya son başvurular 31 Ocak 2016 tarihine kadar GTB`nin resmi web adresinden gerçekleştirilecektir.

GTB`nin resmi web adresi www.gtb.org.tr üzerinden yapılabilecek başvuru da, projelerde uygulanabilirlik şartının arandığı yarışmaya ayrıca katılımcılar birden fazla fikirle de başvuruda bulunabilecekler.

“Bir Fikrim Var” projesi kapsamında yapılan tüm başvuruların GTB tarafından oluşturulan  'Değerlendirme Komisyonu' tarafından belirli kriterler göz önüne alınarak incelemeye tabi tutulacağı ve yapılan değerlendirmeler sonucunda birinci seçilen proje sahibine 3, ikinciye 2, üçüncüye ise 1 tam Cumhuriyet altını ödül olarak verilecek. (İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir