• DOLAR 32.562
  • EURO 35.034
  • ALTIN 2430.275
  • ...
Kitap toplama kampanyası devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin'de yürüttüğü İslami faaliyetleriyle adından sıkça söz ettiren Mardin Dostluk Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Dost-Der), okullara kütüphaneler kazandırmak amacıyla yaklaşık bir ay önce başlattığı kitap toplanma kampanyasına devam ediyor.

Eski kitapların onları okumayanlar için yeni olduğu düşüncesinden hareket edilen ve “Saklama Bağışla” sloganıyla başlatılan kitap toplanma kampanyası yoğun ilgi görüyor.

Geçtiğimiz Cuma günü Suphiye Bölünmez İmam Hatip Ortaokulu`na 200 adet kitap bağışında bulunduklarını kaydeden Kampanya Koordinatörü Hüseyin Arasan, kampanya kapsamında toplanan kitapların okullara dağıtmaya devam edeceklerini söyledi.

Kitap bağışında bulunmak isteyenlerin Türkiye`nin her yerinden “13 Mart Mahallesi Vali Ozan Caddesi Bereket İş Merkezi Kat: 1 No: 1” adresine kitap gönderebileceklerini aktaran Arasan, “0543 225 7273” nolu telefonla da kendilerine ulaşabileceklerini belirtti.

Bölgede yaşanan olaylara da değinen Arasan, “Şuan bölgemiz tam yangın yeri. Kazılan hendekler ve yaşanan çatışmalar nedeniyle ilçelerimizdeki öğrencilerimiz maalesef derslerinden geri kalmışlar. Mardin merkez Artuklu ilçesinde ise okulların çoğunluğunda kütüphane eksiği var. Artuklu`daki okullarımızın kütüphanelerini güçlendirdikten sonra diğer ilçelerimize de kitap yardımında bulunacağız. Böyle bir süreçte öğrencilerimizin eğitimlerine bir nebze olsa katkıda bulunmak, öğrencileri şiddete değil okumaya, öğrenmeye ve bilinçlendirmeye yönlendirmek adına başlatılan bu kampanyaya duyarlı olan herkesi destek olamaya davet ediyoruz.” dedi. (M. Salih Keskin – İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir