• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Bismil Vefa-Der`den ihtiyaç sahiplerine yardım eli
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bismil Vefa-Der Yardım Komisyonu, Rehber TV`de yayınlanan “Umut Kervanı” programı aracılığıyla hayırseverler tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtılması için gönderilen yardım malzemelerini hak sahiplerine ulaştırdı.

Program kapsamında gelen bütün yardımları muhtaç ailelere ulaştıran Yardım Komisyonu ihtiyaç sahibi aileleri sevindirdi.

Dernek yetkilileri; Bismil Çöltepe köyünde ikamet eden ve 45 yılını çobanlıkla geçiren, son 11 yıldır da ayakkabı boyacılığı yapan 6 çocuk babası 60 yaşındaki İzzettin Uğur`un evine kömür sobası, gıda malzemesi ve zarf içinde bulunan parayı teslim etti. Hayırseverlerin gönderdiği yardımları teslim alan İzzetim Uğur ise “Dernek 4-5 yıldır bize yardımlarda bulunuyor ellerinden ne geliyorlarsa yardımlarda bulunmaya çalışıyorlar Allah onlardan razı olsun.” dedi.

Vefa-Der yetkililerinden Fuat Ayaş da yapılan yardımlarla ilgili şunları söyledi: “Bizler Vefa-Der olarak Aralık ayında üyesi bulunduğumuz Umut Kervanı Yardımı Platformu bünyesinde toplam 30 aileye gıda yardımında bulunduk.  Bunun dışında geçen günlerde Rehber TV`de yayınlanan ‘Umut Kapısı` programı sonrasında hayırseverlerin bize yapmış oldukları nakdi ve gıda yardımlarını ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdık. Derneğimizin posta hesap numarasına yatırılmış olan parayı ilçemizde bulunan ve özelikle programda mağduriyetlerine yer verilen iki fakir aile ulaştırdık. Bunlar dışında başka ailelere de vardı. Mağdur olup da televizyon ekranına çıkmak istemeyen aileler. Bu vesileyle yardımlarını esirgemeyen tüm hayırseverlerden Allah razı olsun. İnşallah hayırlarına devam ederler.” (İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir