• DOLAR 32.499
  • EURO 34.788
  • ALTIN 2488.961
  • ...
"Ahlaklı bir neslin yetişmesi için emek harcıyoruz"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Sendikal çalışmaları kapsamına Mardin’e gelerek bir dizi ziyaretlerden gerçekleştiren Din-Bir-Sen Genel Başkanı Yusuf Özdemir, Mardin İl Müftüsü Dursun Ali Coşkun’u makamında ziyaret etti.

Din-Bir-Sen Genel Başkanı Yusuf Özdemir’e genel başkan yardımcıları Hamdullah Silindir, Ahmet Ceylan, Bölge Başkanı Mehmet Şirin Ersan ve Mardin İl Başkanı Bilal Aydın eşlik ettiler.

Din-Bir-Sen (Özerk Diyanet Vakıf Çalışanları Birliği Sendikası) Genel Başkanı Yusuf Özdemir, sendikacılığın bir amaç değil araç olduğunu vurguladı. Kimseyi ötekileştirmeden insanlığa hizmet için çaba sarf ettiklerini ifade eden Özdemir; saygı, sevgi ve insan haklarına önem verdiklerini, bu anlamda Diyanet teşkilatında çalışan bütün görevlilerin hak ve hukukunun korunması için mücadele ettiklerini söyledi.

Özdemir, Din-Bir-Sen’in sadece mesleki sorunların çözümünde değil, toplumun gelişmesinde de söz sahibi olduğunu, bu anlamda ülkemizdeki sendikal hareketlerin içerisinde Din-Bir-Sen’in manevi değerlere bağlı, gelecek neslin ilkeli ve ahlaklı yetişmesinde emek harcadığını belirtti.

Mardin İl Müftüsü Dursun Ali Coşkun’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek misafirlerine çalışmaları esnasında kendilerine başarılar diledi.

Ziyaretin ardından üyelerle bir araya gelen Özdemir, sendikal çalışmalar hakkında istişare toplantısı yaptı. Toplantıya, din görevlileri katıldı. Toplantı sonunda Özdemir'e plaket verildi. (M. Salih Keskin – İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir