• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2498.11
  • ...
Diyarbakır Basınından Haber Başlıkları
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - Diyarbakır ve çevre ilçelerde dün yaşanan gelişmeler, bugün yerel gazetelere ve internet medyasına şöyle yansıdı.

Özgür Haber: Trafonun Kapılarını Çaldılar
Bağ-kur sokağındaki elektrik trafosu iç organlarıyla erotik bir şekilde seyre amade. Hırsızlar, trafonun arkalı önlü kapaklarını bir güzel aşırmış. Trafo 10 gündür çıplak vaziyette. Bu arada, trafoda iki kez patlama meydana geldi, mahalle sakinleri kış ortasında soğuk havayla mücadele azimlerini geliştirdi.

Haber Diyarbakır: Korucu Kürtçesi
Kürt hangi kimliğe sahip olursa olsun, hep şüphe ve zan altındadır!
Diyarbakır Söz: Okul Bahçeleri Artık Otopark Olmayacak
Milli Eğitim Bakanlığının toplumun okulla ilişkisini artırarak, okulların tamamen halka açılmasını amaçlayan ``Okullar Hayat Olsun`` projesi kapsamında, okul bahçeleri artık otopark olarak kullanılmayacak.

Diyarın Sesi: Hastane Bahçesine 3 Bin Kişilik Cami
Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği`nin girişimleri ile hastane bahçesine 3 bin kişilik 3 katlı cami inşa ediliyor.

Güneydoğu Güncel: Kansızlık Düşürüyor
Kansızlık, yaşlılarda fiziksel aktiviteleri gerilettiği gibi kas gücünü de zayıflatıyor. Kansızlığı olan yaşlılar, olmayanlara göre üç kat daha fazla düşme riski ile karşı karşıya kalıyor. Bu hastalarda kırık vakası da artıyor.

Gazete Diyarbakır: Emniyet Müdürü: Köylerde Erkek Kalmadı
Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yıl içerisinde yapılan operasyonlarda 30 ton 260 kilogram uyuşturucu madde, 17 milyon 234 bin kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

Güneydoğu Ekspres: Nurbaki: Çözümü Birlikte Üreteceğiz
Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (DEDAŞ) Diyarbakır İl Müdürü Nihat Nurbaki, muhtarları dinlemeye devam ediyor. Kayapınar, Huzurevleri, Fatih, 5 Nisan, Mevlana Halit ve bazı köylerin mahalle muhtarlarının sorunlarını dinleyen Nurbaki, dün de Diyarbakır Suriçi ile Yenişehir mahallesi ve köylerine bağlı mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Haber Panorama: Dicle Üniversitesi`nde Mehmet Akif Konferansı
Dicle Üniversitesi`nde Bilinçli Gençlik Kulübü tarafından `Ahlak ve Karakter Abidesi Mehmet Akif` adlı bir konferans gerçekleştirildi.

M. Salih Keskin - İLKHA
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir