• DOLAR 32.494
  • EURO 34.97
  • ALTIN 2429.988
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN-17 Aralık Cumartesi Batman yerel gazetelerinde yer alan bazı haber özetleri şöyle;

Mezopotamya Gazetesi; `Valilik: Gözaltı Sayısı 48`
Batman Belediyesine operasyon düzenleyen polis arama yaptı. Batman Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı üzerine dün sabah saatlerinde Batman Belediyesine baskın yapan emniyet güçleri, ilk etapta 48 kişiyi gözaltına aldı.

`Defterdarlık İhtiyacını Açıkladı`
Batman Defterdarlığı, yeşil karta ödenen tedavi ve ilaç giderlerini açıkladı. Yeşil karta tedavi ve ilaç gideri 33 milyon 589 bin 370 TL, 9 Kuruş harcama yapıldığı bildirildi.

Batman Barış Gazetesi; `Kömür Dağıtımı Yapılıyor`
Bu yıl Van depremi nedeniyle geciken ücretsiz kömür dağıtımı, kış ortasında yapılacak. Batman`da 24 bin aileye kömür yardımı yapılacak.

`Hırsızlar Boş Durmuyor`
Önceki gün birçok işyerine giren hırsızlar, tapanca, altın, para ve onlarca elektronik eşya çaldılar.

Batman Gazetesi; `Yoğurt Satıcıları Dertli`
Batman`da zor şartlar altından hayvancılığı sürdüren ve 30 yıldan fazladır doğal yoğurt satan göçerler fabrika yoğurdu ile mücadele ediyorlar. Zor şartlar altından hayvancılığı sürdüren göçerler, 30 yıldan fazladır Belediye Ekmek Fabrikası yanında doğal yoğurt satıyorlar.

`Sason`da Kız Öğrenciler İçin Yurt`
Sason ilçesinde 200 kişilik erkek öğrenci yurdunun tamamlanmasıyla boşalacak mevcut öğrenci yurduna kız öğrenciler yerleştirilecek.

Batman Postası Gazetesi; `Belediye`ye Şafak Operasyonu 48 Gözaltı`
Batman Belediyesi İmar ve Emlak Müdürlüğünde yolsuzluk yapıldığı iddiasıyla operasyon düzenlendi.

`Kestaneler Piyasadaki Yerini Aldı`
Kış mevsimi başlarında yetişen kestane, Batman meyve ve sebze halinden sonra piyasadaki yerini aldı.

Batman Doğuş Gazetesi; `24 Bin Aileye Kömür Yardımı Yapılacak`
Sosyal yardımlaşma tarafından her yıl maddi durumu düşük ailelere dağıtılan kömür nihayet Batman`a geldi. Bu yıl önceliğin deprem felaketi yaşayan Van`a verilmesinden dolayı Batman`a kömür geç geldi.

Batman Umut Gazetesi; `Elektrik Kontağı Korkuttu
Batman`da havaların soğumasıyla elektik kesintileri ve arızalar sık yaşanırken, bir elektrik direğindeki ana hat kablolarının kısa devre yapmasıyla meydana gelen patlama tedirginliğe yol açtı.

Batman Pusula Gazetesi; `Motosiklet Arkadan Tankere Çarptı`
Yavuz Selim Mahallesi Özgürlük Bulvarı`nda seyir halindeki motosiklet sürücüsünün hakimiyetini kaybetmesi sonucu yakıt dolu tankere arkadan çarptı.

Batman Medya Gazetesi; `Görünmez Kaza`
Batman M Tipi Kapalı Cezaevi önünde meydana gelen trafik kazasında bir çocuk yaralandı. Yolun karşısına geçmeye çalışan 10 yaşandaki Seyithan İş adlı çocuk, bir anda yoldan geçmekte olan 72 AK 804 plakalı aracın altında kaldı. Acı içinde kıvranan çocuğun ayağı kırılırken, araç sürücüsü tarafından hastaneye kaldırıldı.

Batman Çağdaş Gazetesi; `Belediye`ye Baskın`
Batman, Diyarbakır ve Kurtalan`da eş zamanlı operasyon! Kaçakçılık ve Organize Şubesi ekipleri, Batman Belediyesi`ne sabah baskını düzenledi. Batman Emniyet Müdürlüğü`ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Şubesi ekipleri, dün sabah saatlerinde düzenledikleri operasyonda Teknik Belediye Başkan Yardımcısı Hayrettin Caymaz ile İmar, Emlak ve Kültür Müdürlerinin aralarında bulunduğu 48 kişiyi gözaltına aldı. 100`e yakın ev işyerlerine de baskın düzenlendi. Belediye`den çok sayıda bilgisayar, laptop ve bazı döküm anlara el koydu.

M. Sait Çelik-İLKHA
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir