• DOLAR 32.564
  • EURO 35.017
  • ALTIN 2426.442
  • ...
Batman`ı Kutlu Doğum heyecanı sardı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Kutlu Doğum havası Batman esnaflarını da sardı. Batmanda esnaf olan vatandaşlar çeşitli kampanyalarla kutlu doğum haftasını ihya etmeye çalışıyor.

Üç yıldır, her yıl nisan ayında kutlu doğum münasebeti ile belirli süre arayla fiyatlarda indirime giderek kampanya başlattıklarını söyleyen Katre Market sahibi Mehmet Karadeniz, dün itibariyle `Peygamberimizin (S.A.V) Doğum Günü Münasebeti ile Alış Fiyatına` kampanyası başlattı. Kampanyaları hakkında açıklamada bulunan Mehmet Karadeniz, Amaçlarının peygamber efendimizin doğum günü hürmetine Batmanın esnafları olarak kampanyalar başlatmak ve doğumunu yâd etmek olduğunu söyledi.

Karadeniz, "Peygamber sevgisini tekrar yaşama ve yaşatmak adına, Nisan ayının Peygamber efendimizin gelişiyle bereket ay oluşunu ifade etmesi açısından kampanya başlattık." dedi.

Kampanyanın içeriğine de açıklık getiren Karadeniz konuşmasını şöyle sürdürdü; "Kampanyamızın içeriği olarak birçok ürünleri geliş fiyatına hatta daha altında satıyoruz. Kampanyamız 9 Nisanda başladı ve Batman Peygamber Sevdalıları Platformunun düzenleyeceği Kutlu Doğum Miting günü olan 17 Nisan Pazar gününe kadar devam edecek. Kampanya dâhilinde fiyatlarında düşürme yaptığımız bazı ürünler şöyle; 18 TL Yağ; 67 TL iken 57.50 TL. 25 kg Pirinç; 80 TL iken 61.25 TL. 5 kg Salça; 18.50 TL iken 16.75 TL. 5 kg Makarna 7,5 TL iken 5.50 TL. 25 kg Küp Şeker; 57 TL iken 52 TL."

Kendilerine ürün getiren toptancılarında kampanyalarına destek verdiğini belirten Karadeniz, "Kampanya dâhilinde ürünlerimizin çoğunu geliş fiyatına veriyoruz. Toptancı kardeşlerimizin de bu kampanyamızdan katkıları var. Ürünlerimizde fiyat indirimine gidebileceğimiz kadar gitmeye çalıştık." dedi.

Video galeriye gitmet için tıklayın

 

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/20702.jpg

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/20703.jpg

M. Salih Özcan -İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir