• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Şanlıurfa Adalet Sarayında basın bürosu açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Basın Bürosu açılışına Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş, Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler (ŞUÇGAD) Başkanı Tahir Gülebak ve birçok basın mensubu katıldı.

Basın bürosunun açılışında konuşan Başsavcı Kuş, gerek ulusal basını, gerekse yerel basını takip edebilmek ve adliyede muhatap bulması açısından bu açılışı gerçekleştirdiğini belirtti.

Gerek yazılı basını, gerekse de görsel basını önemsediklerini aktaran Kuş, “Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesinin bir ihtiyaç olduğunu bu ihtiyacı gidermenin ise güzide basınımıza düştüğünü biliyoruz ve farkındayız. Basın büromuz sizlerle birlikte çalışacaktır ve sizlere hizmet edecektir.” şeklinde konuştu.

Basın mensuplarının kendilerine ait çalışma ofisinin açılacağı müjdesini veren Kuş, “Şimdi bir hedefimiz daha kaldı o da basın mensuplarına adliyede kendilerine ait bir çalışma ofisi kurabilmek. İnşallah bunu da biliyorsunuz yer sıkıntımız var bu sıkıntıyı da hallettiğimizde ilk hedefimiz bu basın ofisini sadece basın mensuplarına hizmet eden içinde interneti çalışma masaları olan bilgisayarları olan gerektiğinde diğer teknik cihazların olacağı bir basın ofisini kurmak olacak. Bunu da inşallah en kısa sürede kurmanın sözünü veriyoruz.” dedi.

Açılış sonrasında kısa bir değerlendirmede bulunan Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler (ŞUÇGAD) Başkanı Tahir Gülebak ise, “Basın, adliye ve polisimiz birlikte çalışmadığı zaman başarıya ulaşmak mümkün değil. Birliktelik oluşmadığı takdirde yanlış haberlere yol vereceğimizi sayın başsavcımızı iletmiştik. Sayın savcımızın bu duyarlılığından dolayı Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği ve çalışan tüm arkadaşlarımız adına kendisine teşekkür ederiz.” açıklamalarında bulundu. (Ramazan Casuk - İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir