• DOLAR 32.393
  • EURO 35.087
  • ALTIN 2326.28
  • ...
HÜDA PAR`dan taziye ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcılarından Hüseyin Yılmaz ile Vedat Turgut, HÜDA PAR Genel Sekreteri Mehmet Yavuz, Diyarbakır İl Başkanı Şeyhmus Tanrıkulu, Şanlıurfa İl Başkanı Lokman Yalçın, İTTİHAT üyesi Molla Beşir Şimşek`ten oluşan kalabalık bir heyet, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden HÜDA PAR Haliliye İlçe Başkanı Basri Demir`in oğlu Furkan Demir`in taziyesine katıldı.

Beyninde tümör olduğu saptanan ve yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeden Furkan Demir`in taziyesine katılan heyeti, İlçe Başkanı Basri Demir ve Peygamber Sevdalıları Platformu İl Koordinatörü İbrahim Halil Göven karşıladı.

Burada ölüm ve ötesi hakkında kısa bir konuşma yapan İTTİHAT Üyesi Molla Beşir Şimşek, “Ölümün nerede, ne zaman, kimimize geleceğini hiçbirimiz bilemiyoruz. Allah bize ‘Her nefis ölümü tadacaktır` buyuyor, ama hangi şartlarda tadacağımız belli değildir. Biz bu dünyaya bir hikmetle gelmişiz bizim bir vazifemiz, bir görevimiz vardır. O da Rabbimize kulluktur. Allah ömrü bunun için vermiştir. Bu dünyada nimet adına her ne vermişse bu asli görevimizi yerine getirelim diye vermiştir.” dedi.

Daha sonra heyet adına bir konuşma yapan HÜDA PAR Genel Sekteri ve Parti Sözcüsü Mehmet Yavuz, ölümün soğuk ve acı olduğunu, bireylerin bu durumda teselli olması noktasında imanın büyük bir nimet olduğunu ifade etti. Yavuz, “İmanı yüklenmiş bireyin, bir ferdin aslında soğuk bir yüzü de olsa ölümün de doğum gibi karşılanması gerektiğini ve sürekli görüşmenin verdiği ülfet peyda etmesi meselesini bir grupla hüzne sebebiyet vermesi, ebedi hayatı itibariyle baki olarak geride bıraktığı eserlere bakarak teselli olabilir.” şeklinde konuştu. (Ramazan Casuk-İLKHA)














 

Bu haberler de ilginizi çekebilir