• DOLAR 32.372
  • EURO 34.98
  • ALTIN 2325.574
  • ...
Kocaeli`nde hırsızlıktan 6 kişi yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri  Kasım ayında Kartepe ve Gebze ilçelerinde hırsızlık yaptıkları şüphesiyle aranan 6 kişi yakalandı.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü, Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri Kartepe ve Gebze ilçelerinde PTT ile bir Banka`nın duvarını delerek hırsızlık yaptıkları şüphesiyle aranan 6 şahsın yakalayarak adli makamlara sevk edildiğini açıkladı.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü`nden yapılan yazılı açıklamada 18 Kasım`da Kartepe ilçesi PTT Şubesinde, 20 Kasım`da ise Dilovası ilçesindeki PTT Şubesinde, 22 Kasım`da ise Gebze ilçesinde özel bir bankanın duvarını delerek hırsızlık yaptıkları tespit edildi.

Açıklamada, şahıslarla ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğince yapılan çalışmalar sonucunda, şüphelilerin konakladıkları İstanbul`un Tuzla ilçesinde operasyon düzenlenerek, şahıslar polis ekipleri tarafından olayda kullandıkları suç aletleri 2 Adet darbeli matkap, 1 Adet Spiral ve 2 Adet kurbağacık ile birlikte yakalandığı belirtildi.  

Gözaltına alınan, Kosova Uyruklu N. R, B. G, J. X, S.B, Makedonya uyruklu B.A, ve Arnavutluk uyruklu N.V, adlı şahıslar yakalanarak  Kocaeli`ne getirildi. 

2`si Banka, 4` ü PTT Şubesi Toplam 6 adet “Duvar Delmek Suretiyle İşyerinden Hırsızlık” 

olayı ile ilgili Kocaeli`de 3, Sakary`daa 2 ve İstanbul`da 1 olmak üzere yakalanan toplam 6 kişi hakkında yapılacak gerekli işlemlerin ardından  Adli Makamlara sevk edileceği belirtildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir