• DOLAR 32.572
  • EURO 34.907
  • ALTIN 2434.268
  • ...
 Adana Umut-Der, Deprem Yardımlarını Sürdürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ADANA - Adana Umut-Der, Van ve Erciş`te meydana gelen depremlerin ardından Adana`ya göç eden depremzede ailelere yardım etmeye devam ediyor. Aralık ayı içerisinde yaklaşık iki yüz aileye çeşitli ev eşyası, giysi ve gıda gibi yardımlarda bulunan dernek gönüllüleri, gece geç saatlere kadar yardım dağıtımı yapıyor.
 
Depremzede ailelere yönelik yardım faaliyetlerinin hız kesmeden devam ettiğini belirten Adana Umut-Der Başkanı Selahaddin Yeniay, Adana`ya gelen depremzede ailelerin tespiti ve temel ihtiyaçlarının belirlenmesi için dernek üye ve gönüllüleriyle yoğun bir çalışma sürdürdüklerini söyledi.
 
Yaptıkları tespitlere göre depremzedelerin en çok temel gıda malzemesi ile halı, kilim, yatak, yastık, battaniye, soba ve yakacak malzemesine ihtiyaç duyduğunun altını çizen Yeniay, dernek olarak topladıkları yardımları, gece-gündüz demeden en kısa sürede dağıtımını yaptıklarını belirtti.
 
Hayırseverlerin kendileri aracılığıyla depremzedelere yardım edebileceği gibi, yardımlarını bizzat ulaştırmak isteyenlerin de kendilerine ulaşabileceğini belirten Yeniay, "Hayırsever Adanalı kardeşlerimizden Adana`mıza göç eden depremzede aileler için destek istiyoruz" dedi.
 
Yeniay, dileyen hayırseverlerin 0322-352 70 52 & 0542-626 46 63 telefonlarından kendilerine ulaşabileceklerini söyledi.
 
Ayhan Kaya - İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir