• DOLAR 32.377
  • EURO 35.06
  • ALTIN 2325.351
  • ...
Çatışmalarda atılan roket iş yerlerine zarar verdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Sokağa çıkma yasağının sürdüğü Diyarbakır`ın Sur ilçesinde çatışmalar devam ediyor. Şiddetini artıran çatışmalarda PKK`lilerin polise attığı roket iş yerlerine zarar verdi.

Edinilen bilgilere göre, Hasırlı Mahallesi Gazi Caddesi Çift Alan Sokakta PKK`liler ile polisler arasında çatışma çıktı. Çıkan çatışmalarda PKK`liler tarafından polise atılan roket, polisin kurduğu barikata isabet etti. Çarpmanın etkisiyle roketten fırlayan şarapnel parçaları etrafta bulunan iş yerlerine isabet etti. Sokakta bulunan birçok iş yerinin kepenk ve camları zarar gördü.

Atılan roketten dolayı iş yerinin zarar gördüğünü söyleyen Umut Karahan, olayın gece 01.30 sıralarında meydana geldiğini belirtti.

“Bu yaşananlara bir çözüm bulsunlar”

Sokakta bulunan birçok iş yerinin zarar gördüğünü anlatan Karahan, esnaf olarak yaşananlardan artık bıktıklarını ifade ederek, “ Bu olaylardan dolayı esnafın hepsi mağdurdur. Artık bu yaşananlara bir çözüm bulsunlar. Ne gerekiyorsa, biz esnaf olarak elimizden geleni yapabiliriz. İşyerimizi kapatmaktan bıktık. İşyerini kapatmak çözüm değil. Keşke kapatmak çözüm olsaydı da ben 3 ay iş yerimi açmazdım. Yeter artık. Keşke benim iş yerim tek olsa ama başka iş yerleri de zarar görüyor.” dedi. (M. Hüseyin Temel- İLKHA)
















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir