• DOLAR 32.373
  • EURO 35.029
  • ALTIN 2322.24
  • ...
Ağrı`da uyuşturucu madde ele geçirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ağrı Valiliği tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada,   Ağrı-Doğubayazıt çevre yolunda Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliğine bağlı ekipler tarafından yapılan yol uygulamasında durdurulan yolcu otobüsünde yapılan aramada M.M. ve Z.G. ile Afganistan uyruklu Y.J. ve R.E. isimli şahısların üzerinde ve çantalarında 1 kilo 645 gram reçine esrar maddesi ile 110 gram afyon sakızı maddesi ele geçirildiği ifade edildi.

Açıklamada, olayla ilgili M.M., Z.G., Y.J. ve R.E. isimli 4 şüphelinin gözaltına alındığı, şüphelilerin çıkarıldıkları mahkemece "Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma ve Sağlama" suçundan tutuklandığı belirtildi.

 Açıklamanın devamında, Patnos ilçesinde KOM ekiplerinin yapmış olduğu yol uygulamasında ise,   durdurulan bir yolcu otobüsünde Afganistan uyruklu H.T. isimli şüphelinin çantasından ve üzerinden 1 kilo 22,5 gram uyuşturucu afyon sakızı ve 25 gram uyuşturucu metamfetamin maddesi ele geçirildiği ifade edildi.

Şüpheliler hakkında "Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma ve Sağlama" suçundan gerekli adli işlemler yapıldığı belirtildi. (İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir