• DOLAR 32.56
  • EURO 34.896
  • ALTIN 2437.08
  • ...
`Her Evde Bir Kur`an Muallimi Olacak`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Kısa süre önce Canik ilçesinde hayırseverlerin katkılarıyla Kur’an kursu ve yurdunun temel atma törenini gerçekleştiren Karadeniz Müderrisoğlu Eğitim Vakfı Başkanı Necdet Semiz ve Vakıf Eğitim Danışmanı Hami Yılmaz, Samsun Müftüsü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Öztürk’ü ziyaret etti.
 
Müftü Öztürk’ü tebrik ederek, yeni görevinde başarılar dileyen Vakıf Başkanı Semiz ve Eğitim Danışmanı Yılmaz, akademisyen bir kişinin müftülük makamına getirilmesinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.
 
Müftü Hayrettin Öztürk de ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Samsun’da hayata geçireceği çok sayıdaki proje hakkında bilgi verdi.
 
Samsunda ev, sokak, köy, okul ayrımı yapmadan dolaşarak din hizmetini ulaştıracaklarını belirten Müftü Öztürk, “Her ev bir Kur’an muallimi olacak. Sadece cami eğitimi değil, sokak eğitimi, kahve eğitimi, stadyumun kapılarında her yerde bizi bundan sonra görebilirsiniz. Bir de araştırma geliştirme teşkilatımız da olacak inşallah. Camilerde paket programları yapacağız. Sadece dini içerikli değil sosyal içerikli programlara da yer vereceğiz. Mesela bir çay evinde diş temizliği nasıl yapılabilir, cemaat çay içerken konuyla ilgili videoyu izleyecek, buna benzer paket program çalışmalarımız olacak.” dedi.
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir