• DOLAR 32.603
  • EURO 34.877
  • ALTIN 2497.306
  • ...
Sınıfta içki içip sosyal medyada paylaştılar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şarkılar eşliğinde sınıfın en arka tarafında bira içen liseli öğrenciler, sınıfta öğretmen olmasına aldırmadan ellerindeki bira kutuları ile kadeh kaldırıp, tokuşturan öğrenciler, cep telefonuyla bunları kameraya alan arkadaşlarına poz vermeyi de ihmal etmiyorlar.

Bir öğrencinin çantasından çıkardığı iki kutu birayı sırayla yudumlayan öğrenciler, sınıfta bulunan öğretmenin bunları görmesi için diğer öğrenciler perdeleme yapıyor.

REZİLLİKLERİNİ ÇEKİP YAYINLADILAR

Şarkılar eşliğinde, bira içip aralarında şakalaşan öğrencilerin bu skandal görüntüleri iddiaya göre İstanbul'daki bir lisede çekildi ve daha sonra sosyal paylaşım sitesi facebook'a yüklendi. Bu şekilde milyonlarca kişiye ulaşan görüntülerde, öğrencilerin aldıkları alkolün etkisiyle sarhoş oldukları gözlemleniyor. Derste böylesi çirkeflikte bulunan öğrencilere sınıftaki diğer arkadaşları ise gülerek bakıp, el sallıyorlar.

Ders kitaplarının da üstünde olduğu okul sıralarını, içki masasına çeviren liseli öğrencileri, öğretmenlerine belli etmemek için içtikleri biraları yudumladıktan sonra, önlem olarak çantaya koyuyorlar. Biranın kokusunun hissedilmemesi içinse havaya ve ağızlarına sprey sıkıyorlar?

Bu haberler de ilginizi çekebilir