• DOLAR 32.314
  • EURO 35.064
  • ALTIN 2279.904
  • ...
Halk, PTT işlemleri için saatlerce ayakta bekliyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır Kayapınar PTT Merkez Müdürlüğü`nde oturma banklarının olmamasından dolayı işlem sırası için saatlerce ayakta beklemek zorunda kaldıklarını söyleyen halk, duruma tepki gösterdi.

Durumdan, özellikle yaşlı ve engelli vatandaşların büyük zorluk yaşadığı gözlemlenirken halk, yetkililerden beklentilerini dile getirdi.

Vatandaşlar, “Kocaman PTT binasının oturacak bir koltuğu yok. Buraya yaşlılar, sakatlar ve hastalar geliyor. Oturacak bir kişilik yer dahi yok. Herkes ayakta beklemek zorunda kalıyor. Böyle hizmet mi olur? Böyle hizmet olmaz olsun.” diye konuştu.

Yaşlı olduğunu ve dizlerinin ağrıdığını ifade eden bir vatandaş, ise  “Dizimin üzerinde duramıyorum. Böyle bir yerde insanın oturabileceği yerin olmaması ne derece doğru. Oturacak bir yer dahi yok. Müdürün odasına gittim. 3-4 adet boş sandalye vardı. Ancak, dışarıda vatandaşın oturacağı bir sandalye dahi yok. Bu yüzden saatlerce ayakta beklemek zorunda kalıyoruz. Çok uzak yerlerden geliyoruz. Bizi burada saatlerce bekletiyorlar. Oturacak bir sandalye dahi vermiyorlar. Olacak iş değil. Bu yaştan sonra bize askerlik yaptırıyorlar. Esir muamelesi görüyor bu millet.” şeklinde tepkisini dile getirdi.  (M. Sıddık Bilge, Emrah Deniz- İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir