• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
`Yaşlı çift, kızları tarafından öldürüldü` iddiası
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mersin`de pazar günü yalnız yaşadıkları evlerinde ölü bulunan Fethi (56) ve Ayla Korkmaz (55) çiftinin, hemşire olan kızları Seher Dadak (30) tarafından öldürüldüğü iddia edildi. Kadının anne ve babasını altınları için öldürdüğü ileri sürüldü.

Mersin`de geçen hafta pazar sabahı merkez Toroslar ilçesi Arpaçsakarlar Mahallesi 11045 Sokak'taki müstakil evde, Fethi (56) ve Ayla Korkmaz (55) çiftinden haber alamayan yakınları, eve gelerek kapı zilini çaldı. Olay yerine gelen polisler, çilingir yardımıyla girdikleri evin salonunda Fethi Korkmaz'ın, yatak odasında da eşi Ayla Korkmaz'ın cansız bedenleri ile karşılaştı.

Yapılan incelemelerde evdeki eşyaların dağıtıldığı, çekmecelerinin de karıştırıldığı belirtildi.

Cinayet ile ilgili başlatılan soruşturma kapsamında elde edilen bulgular neticesinde öldürülen çiftin Muğla'nın Milas ilçesinde hemşire olan kızı Seher Dadak ‘ı (30) cenaze için geldiği Mersin'de gözaltına aldı. Yapılan sorguda 2 çocuk annesi ve eşi uzman çavuş olan kadının, emniyet müdürlüğündeki sorgusunda cinayeti itiraf ettiği belirtildi.

Anne-babasını altınları için öldürdüğü ileri sürüldü

Kadının ifadesinde, olaydan 5 gün önce Mersin'e anne-babasının yanına geldiğini, 40 bin lira borcu olduğunu ve Anne-babasından maddi yardım istemesi üzerine çıkan tartışma sonunda eline geçirdiği tokmakla babasının kafasına vurarak öldürdüğünü ardından da yatak odasında annesini eşarpla boğduğunu itiraf ettiği belirtildi. Seher Dadak`ın, Cumartesi meydana gelen olaydan sonra ise Milas'a döndüğünü belirtildi.

Ziynet eşyaları zanlının evinde bulundu

Alınan ifade doğrultusunda, kadının Milas`ta bulunan evinde yapılan aramada öldürdüğü anne babasına ait 7 bilezik, 1 altın zincir, 2 yüzük ve 1 çeyrek altının bulunarak Mersin'e getirildiği bildirildi.

Emniyetteki ifadesi tamamlanan Seher Dadak`ın adliyeye sevk edildiği öğrenildi. (İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir