• DOLAR 32.489
  • EURO 34.806
  • ALTIN 2479.88
  • ...
İşgalci israil askeri yine can aldı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Beytullahim kentindeki El-Hüseyin Hastanesinden ismini vermek istemeyen bir yetkili, 19 yaşındaki Filistinli Malik Ekrem Şahin'in başından kurşunla yaralanmış olarak getirildiğini, müdahaleye rağmen kurtarılamadığını söyledi.

Görgü tanıkları da bazı Filistinlileri gözaltına almak için Dehişe kampına baskın düzenleyen işgalci İsrail askerleri ile onlarca Filistinli genç arasında çatışma çıktığını kaydetti.

Görgü tanıkları, çatışmada işgalci İsrail askerlerinin gerçek ve plastik mermi ile göz yaşartıcı gaz bombası kullandığını ve Şahin'in çatışma esnasında yaralandığını ifade etti.

işgalci İsrail'in Filistinlilere saldırıları, işgalci Yahudi yerleşimcilerin de Mescid-i Aksa'ya yönelik baskınları nedeniyle bölgede gerginlik giderek artarken, ekim ayı başından bu yana şehid edilen Filistinlilerin sayısının 116'ya çıktığı ve aynı dönemde 21 işgalcinin de öldürüldüğü belirtiliyor.

Öte yandan, işgalci İsrail'in, "tehdit unsuru olmayan Filistinlileri sokak ortasında yargısız infaza tabi tutması" insan hakları örgütlerinin eleştirilerine neden oluyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir