• DOLAR 32.323
  • EURO 35.085
  • ALTIN 2282.341
  • ...
Kaybolan ehliyetini fotoğrafı değişmiş olarak buldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman merkezde ehliyetin kaybeden bir şahıs, ehliyetini bulunca neye uğradığını şaşırdı. Kaybolan ehliyetini birkaç ay sonra bulan şahıs kendi ehliyetinin üzerinde başka bir kişinin fotoğrafı olduğunu görünce hemen savcılığa başvurarak şikâyetçi oldu. Dolandırıcı şahsın hemen yakalanmasını istedi.

Ehliyetini kaybeden Muhammed Recai Kanat, “Yaklaşık 4 ay önce ehliyetim kayboldu. Ehliyetimin kaybolduğunu fark edince gazeteye zayi ilanı verdim. Üç ay sonra da bir köy muhtarı ehliyetimi bana getirildi. Ehliyetim geldiği zaman benim fotoğrafımın yerine başka bir fotoğraf vardı. Bu durum üzerine hemen savcılığa şikâyette bulundum. Şikâyetim üzerine savcılık soruşturma ve inceleme için o ehliyete el koydu.” dedi.

Ehliyetinin ne amaçla kullanıldığını bilmediğini belirten Kanat, “O sahtekar adamın gün yüzüne çıkarılmasını ve en kısa zamanda yakalanmasını istiyorum. Ehliyetime kendi fotoğrafını vurduktan sonra soğuk damgayı da üstüne vurmuş tam orijinal bir şekilde yapmış. Ehliyetimi banka için mi yoksa başka bir şeyler için mi kullanmış bilmiyorum. Yetkililerin bu sahtekârı bir an önce bulmalarını istiyorum.” ifadelerin kullandı. (M. Sait Çelik - İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir