• DOLAR 32.602
  • EURO 34.831
  • ALTIN 2494.772
  • ...
Bingöl Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİNGÖL - Bingöl`de 15 Aralık 2011 Perşembe günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Bingöl Gazetesi: 20 Köy yolu ulaşıma kapalı
Etkili olan kar yağışının ardından kapalı olan köy yollarının açılması için çalışma başlatan Bingöl Valiliği`ne bağlı İl Özel İdaresi, kar nedeniyle 20 köy yolunun kapalı olduğunu açıkladı.

Bingöl Olay Gazetesi: Bingöl Üniversitesi 9 akademik personel alacak
Bingöl Üniversitesi`nin çeşitli birimlerinde istihdam edilmek üzere doçent ve yardımcı doçent alınacak. Bingöl Üniversitesi`ne bağlı Fakültelerde istihdam edilmek üzere, 2547 Sayılı Kanunu ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca öğretim üyesi alınacağı belirtildi.

Bingöl Üniversitesi`nin, Resmi Gazete`nin dünkü sayısında yayımlanan ilanına göre, üniversite, değişik fakültelerde görev yapmak üzere, 2 doçent, 7`de yardımcı doçent alımında bulunacak.

Bingölün Sesi Gazetesi: Depremzedenin böbreği ile hayata tutundu
Van`da meydana gelen depremin ardından rahatsızlanarak tedavi için getirildiği Şanlıurfa`da yaşamını yitiren 4 yaşındaki Baran Arslantosun`un böbreği, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi`nde yapılan operasyonla 15 yaşındaki Musa Ayraç`a nakledildi.

Van`da meydana gelen depremin ardından rahatsızlanarak tedavi için getirildiği Şanlıurfa`da yaşamını yitiren 4 yaşındaki Baran Arslantosun`un böbreği, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi`nde yapılan operasyonla 15 yaşındaki Musa Ayraç`a nakledildi

Bingöl Kent Haber Gazetesi: "Stoklardakiler bitince ilaç almayacağız"
Elazığ, Bingöl, Tunceli Eczacılar Odası Başkanı Hakkı Sönmez, Türkiye`nin yeni bir ilaç krizi ile karşı karşıya olduğunu söyledi.

Elazığ, Bingöl, Tunceli Eczacılar Odası Başkanı Hakkı Sönmez, Türkiye`nin yeni bir ilaç krizi ile karşı karşıya olduğunu söyledi. Ecza deposundan aldıkları bir ilacı alış fiyatından daha ucuza zarar ederek satmak durumunda bırakıldıklarını belirten Sönmez, "Stoklarımızdaki ilaçlar tükenene kadar sağlık hizmeti vermeye devam edeceğiz. Ancak ondan sonra bu ilaçları alıp vatandaşın kullanımına sunma hizmetini bugünkü şartlar altında sürdürme şansımız yok. Stoklar bittikten sonra yeni ilaç alıma yapmayacağız" dedi.

23`üncü Bölge Elazığ, Bingöl, Tunceli Eczacılar Odası Başkanı Hakkı Sönmez, düzenlediği basın toplantısında ilaç krizi ile karşı karşı olduklarını söyledi. Sönmez, "Gelinen noktada gerek hükümet yetkililerinin takınmış olduğu tutum gerekse de ilaç firmalarının kanun tanımaz ve hasta sağlığını hiçe sayan tavırlarının eczacıların şerefli ve kutsal mesleğini artık sürdüremeyecek hale getirdi" diye konuştu.

Bingöl Haber 12 Gazetesi: Valiliğin logo yarışması sonuçlandı
Bingöl Valiliği`nin düzenlediği ödüllü logo ve amblem yarışmasında dereceye girenler belirlendi. Yarışmada dereceye giren birinci çalışmaya 2 bin 500 TL para ödülü verilecek.

Ali Yıldırım - İLKHA
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir