• DOLAR 32.541
  • EURO 34.919
  • ALTIN 2425.798
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN-15 Aralık Perşembe Batman yerel gazetelerinde yer alan bazı haber özetleri şöyle;

Mezopotamya Gazetesi; `Batman Bu Trafiği Kaldırmıyor`
Batman`da artan araç sayısı trafiği alt üst ederken, mevcut cadde ve bulvarların artık trafiğe yetmediği belirtildi.

`Vatandaşların 3 D Merakı Artıyor`
Batman`da bulunan vatandaşlar, teknolojiyi yakından takip ediyor. LCD, Plazma, LED derken şimdi de 3 D televizyonların keyfini yaşayabilmek için mağazalara akın ediyorlar.

Batman Barış Gazetesi; `Kiralık Kerpiç Okullardan Modern YİBO` lara`
Önceki yıllarda çocukların okulsuz kalmamaları için ücra köylerde kerpiç evler kiralanarak okula dönüştürülmüş ve binlerce çocuk, kiralık kerpiç okullarda öğrenim görmüşlerdi. Son yıllarda ise eğitime ayrılan bütçelerin ve eğitim ödeneklerinin arttırılması sayesinde, Sason`a bazı bölgelere modern ve nezih okullar, yatılı okullar ve pansiyonlar yapılmış, öğrencilerin daha rahat eğitim görmelerine olanak sağlanmıştı.

`Sahte Çek İle 120 Hayvan Satın Aldı`
Batman`da bir kişi sahte çekle 120 küçükbaş hayvan alarak kayıplara karıştı.


Batman Gazetesi; `48 Bin Meyve Fidanı Dağıtıldı`
Batman İl Özel İdare`sinin 280 Bin TL bütçeyle alımını yaptığı, 48 Bin 300 adet meyve fidanı, Batman Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Çiftçi Eğitim Merkezinde çiftçilere verildi. Çiftçi Eğitim Merkezinde dün saat 10.00`da yapılan fidan dağıtım törenine Vali Yardımcısı Bülent Uygur katıldı.

Batman Postası Gazetesi; `DEDAŞ Sorunları Masaya Yatırıyor`
Batman`da bitip tükenmek bilmeyen elektrik kesintileri ile voltaj düşüklüğü nedeniyle DEDAŞ`a yönelik tepkiler giderek daha da artıyor.

Batman Doğuş Gazetesi; `48 Bin Fidan Dağıtıldı`
Batman İl Özel İdaresi 48 Bin 300 adet meyve fidanı, Batman Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Çiftçi Eğitim merkezinde çiftçilere verildi.

Batman Umut Gazetesi; `Trafik Kazası; 1 Yaralı`
Batman`da araçların ani fren yapması sonucu meydana gelen kazada bir kişi yaralandı. Gültepe Mahallesi Bölge Hastanesi kavşağında araçların ani fren yapması sonucu yaşanan kazada bir kişi yaralandı.

Batman Pusula Gazetesi; `Batman`dan Melelere Destek Geldi`
Diyanet İşleri Bakanlığı, doğu ve güneydoğu illerine yönelik başlattığı yeni "Mele" çalışmasına Batman`dan olumlu sesler yükseliyor.

Batman Medya Gazetesi; `Fidanlar çiftçilere dağıtıldı`
Batman İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Batman ve ilçelerindeki çiftçilere 47 Bin 900 adet ceviz, yâri bodur elma, kayısı, şeftali, badem, armut, nar, erik ve kiraz fidanları dağıttı.

Batman Çağdaş Gazetesi; `Önlemleri yerinde inceledi`
Olaysız geçen BDP`nin mitingi için önlemleri yerinde gören Batman`ın yeni Emniyet Müdürü Hasan Ali Okan, yardımcılarıyla birlikte Turgut Özal Bulvarı`nın bir bölümünü gezdi.

Veysi Rüzgar-İLKHA
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir