• DOLAR 32.498
  • EURO 34.616
  • ALTIN 2476.601
  • ...
Bingöl FM`den Ödüllü Bilgi Yarışması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bingöl`de 102.0 frekansında yayın yapan Bingöl FM, her hafta Cuma akşamı 20.00 ile 21.30 saatleri arasında dinleyicilerine yönelik düzenleyeceği ‘Bilgi Saati` isimli yarışma programında, birinci gelenlere çeyrek altın hediye edileceğini duyurdu.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bingöl FM Reklam Müdürü Nebi Bozaba, “Radyomuzda her Cuma günü yayınlanacak olan çeyrek altın ödüllü Bilgi Saati yarışma programı ile dinleyicilerimizi öğrenme ve araştırma noktasında biraz daha gayretlendirmeyi amaçlıyoruz.  Yarışmada her hafta program birincisine çeyrek altın hediye ederek bir nebze de olsa maddi bir katkı sunmayı hedeflemekteyiz.” dedi.

Yarışma programının Eğitimci - Yazar Hasan Yılmaz`ın moderatörlüğünde gerçekleştirileceğini belirten Bozaba, “Yarışmada siyer, fıkıh ve genel kültür kategorilerinden birer soru sorulacak ve üç soruya da doğru cevap veren yarışmacılar arasında  kura çekilmek suretiyle yarışmanın birincisi belirlenecek. Yarışma programımız 4 Aralık Cuma akşamı başlayacak. Bu vesile ile Bingöl FM dinleyicilerini her Cuma akşamı Bilgi Saati programına katılmaya ve hayırda yarışmaya bekliyoruz.” şeklinde konuştu.  (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir