• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
TEM otoyolu ve D-100 karayolu ulaşıma açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ulaşıma kapanan TEM otoyolu ve D-100 karayolu ulaşıma açıldı.

TEM otoyolunun, Yeniçağa ile Dörtdivan bölgesinde, kar yağışı ve buzlanmanın ardından meydana gelen trafik kazası sonucu çift yönlü kapanan yol, yapılan çalışmaların ardından 3,5 saat sonra ulaşıma açıldı.

Kayan ve maddi hasarlı kazalar yapan araçlar nedeniyle yol ulaşıma kapanmıştı D-100 karayolunun Yeniçağa-Gerede arası da Karayolları ve trafik ekiplerin uzun süren çalışmasının ardından ulaşıma açıldı.

Bolu Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Sönmez, AA muhabirine yaptığı açıklamada, makaslayan tırlar ve meydana gelen kazalar nedeniyle ulaşımın aksadığını söyledi.

BOLU'DA YANAN TIR KULLANILMAZ HALE GELDİ
Öte yandan TEM otoyolundan Ankara istikametine seyreden İbrahim Aktürk'ün kullandığı 61 K 12254 plakalı PVC yüklü tırda, Bolu Batı Gişeleri yakınlarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Motor kısmından alevler yükseldiğini gören tır sürücüsü, aracını emniyet şeridine çekerek itfaiye ekiplerine durumu bildirdi. Yangın nedeniyle ulaşım Ankara istikametine durdu.

Olay yerine gelen Bolu Belediyesi ve Karayolları itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek kısa sürede söndürdü. Otoyol, yangının söndürülmesinin ardından tekrar açıldı.
Kaynak: AA

Bu haberler de ilginizi çekebilir