• DOLAR 32.585
  • EURO 34.788
  • ALTIN 2522.96
  • ...
Gaziantep'te 'Sağlıklı Anne, Sağlıklı Bebek' projesi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep’te anne ve anne adayları için hazırlanmış olan projenin tanıtım toplantısında konuşan Gaziantep İl Sağlık Müdürü Sadettin Yazı, annelerin bebeklerine nasıl bakmaları ve büyütmeleri konusunda yardımcı olabilmek adına böyle bir proje geliştirdiklerini söyledi.

İnayet Topçuoğlu Tıp Merkezi’nde düzenlenen toplantıya Gaziantep İl Sağlık Müdürü Sadettin Yazı, Gaziantep Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mehmet Uzun, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Tolay, anneler ve anne adayları katıldı.

Annelerin toplumda önemli bir yer tuttuğunu ve hayatın başlangıcının annelik olduğunu belirten Yazı, “Toplumumuzun temeli annelerdir. Dünyaya bir canlının getirilmesinin heyecanını yaşayan sizler, bizim en önemli varlıklarımızsınız. Bu yeni neslimizi ancak bilinçli anneler, sağlıklı anneler korur.”dedi.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Tolay ise konuşmasında, kadınlara çok önem veren bir dine sahip olduğumuzu belirterek, ‘Cennet annelerin ayakları altındadır’ hadisi ile İslam dininin kadınlara verdiği önemin daha iyi anlaşıldığını vurguladı.

Konuşmaların ardından toplantıya katılan anneler ve anne adaylarına sağlıklı beslenme çantası hediye edildi.  (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir