• DOLAR 32.576
  • EURO 34.769
  • ALTIN 2496.486
  • ...
Gaziantep Umut Der 289 aileye yardımda bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yaptığı yardım faaliyetleriyle muhtaç ve mağdurların yüzünü güldüren Gaziantep Umut-Der, Kasım ayı faaliyet raporunu kamuoyuna açıkladı. Her ay düzenli olarak yaptığı yardımlarla fakir ve muhtaçları sevindirmeye devam eden Gaziantep Umut-Der, Kasım ayında 289 muhtaç ve mağdur aileye yardımda bulundu.

Kasım ayı Faaliyet raporunu kamuoyu ile paylaşan Gaziantep Umut-Der Başkanı Ahmet Kurt, hayırseverlere çağrıda bulunarak, özellikle kış şartlarının ağırlaştığı şu günlerde fakir ve muhtaç ailelerin yakacak ihtiyacı olduğunu söyledi.

Gaziantep Umut-Der, olarak her ay fakir, muhtaç ve yetim ailelerimize yardımlarda bulunduklarını belirten Kurt, “Kamuoyunun da malumu olduğu üzere Umut Kervanı Yardım Platformu`na üye derneklerden olan Gaziantep Umut-Der olarak, Kasım ayında da fakir, muhtaç ve yetim ailelerimize yardımlarımızı ulaştırdık.”dedi.

Her ay düzenli şekilde yardım faaliyetlerini sürdürdüklerini belirten Kurt, Kasım ayında 247 aileye gıda 42 aileye de ev eşyası, kışlık yakacak ve giyim olmak üzere toplam  289 aileye yardım ettiklerini belirtti.

Kış şartlarının ağırlaştığı şu günlerde fakir ve muhtaç ailelerin yakacak ihtiyacı olduğunu söyleyen Kurt, hayırseverlere çağrıda bulunarak, kış mevsimine girdiğimiz bu günlerde Gaziantep Umut-Der olarak fakir ve muhtaç ailelere yardım ettiğimiz esnada bu ailelerin yakacak ihtiyacını olduğunu gördük. Muhtaç ailelerin bu noktada ciddi anlamda yakacak ihtiyaçlarının olduğunu müşahede ettik.”ifadelerini kullandı.

Kurt, “Birçok fakir ailemizin kömür başta olmak üzere odun ve sobaya ihtiyaçlarının olduğunu gördük. Buradan hayırseverlerden istirhamımız ve isteğimiz kış aylarının etkisini gösterdiği bu aylarda, fakir ailelere el uzatmalarını istiyoruz. Yardım ettiğimiz halde hala bize başvuru yapan ve soğukta kaldığını ifade eden muhtaçlar, yakacak ihtiyaçları  olduğunu dile getiriyorlar. Bu ailelerimizin bu ihtiyaçlarını bir nebze de olsa giderme adına hayırseverlerden yardım talep ediyoruz.” şeklinde konuştu. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir